Menu

Architect nodig in Soest en omgeving ?

Peter Bergboer BMA is uw architect in regio Soest.

U heeft (ver)bouwplannen maar waar moet u beginnen? U wilt uw huis uitbreiden/of renoveren of mogelijk een nieuw huis/bedrijfspand bouwen.

Peter Bergboer en zijn team staat klaar voor u. Wij zijn uw specialist/ontwerper/architect om uw bouwwensen eerst te bespreken in een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen in een eerste gesprek al aangeven, wat de mogelijkheden zijn en of uw bouwwensen realiseerbaar zijn op de locatie en binnen uw budget.

Graag gaan wij daarna samen met u het bouwplan uitwerken. Peter Bergboer vertaalt uw bouwwensen in een uniek ontwerp en in de architectuurstijl dat u het meeste aanspreekt.

Wanneer het ontwerp helemaal naar uw wens is en goedgekeurd is door de gemeente/welstand, werken wij uw bouwplan uit tot in het fijnste detail.

Wij hanteren de beste bouwmaterialen en maken gebruik van uitgekiende constructies en technieken. Daarnaast hebben we goede kennis op het gebied van duurzaam bouwen.

Een doordacht ontwerp en een zorgeloos bouwtraject, dat is waar Peter Bergboer al 20 jaar voor staat!

Bel me terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klantreacties
Dhr. M.Borgman

Mocht u op zoek zijn naar iemand die u uitstekend kan begeleiden in de creatieve uitdaging bij het ontwerpen en realiseren van een nieuw bedrijfspand, overweeg Peter Bergboer. Binnen de beperkingen van budget, ruimte, wensen, (on)mogelijkheden blijft hij met een open mind zoeken naar oplossingen in nauwe samenwerking met zijn opdrachtgever.

Dhr. Diederik uit Maarn

Zeer goede ervaring met Peter Bergboer BMA bij een vergunningaanvraag met tekeningen voor een kleine verbouwing. Prettig contact, snel en goed werk. Vergunning binnen een mum van tijd binnen.

Dhr. B. Mossink uit Ede

Peter Bergboer BMA is een uitstekend ontwerpbureau. Voor ons heeft Peter een bedrijfspand ontworpen. Er is creatief meegedacht, ook nagedacht hoe het ontwerp kan worden aangepast om bouwkosten te besparen.
De tarieven zijn gunstig en ik heb niet ervaren dat er opeens gekke facturen werden gestuurd. Peter Bergboer BMA is zeker goed aan te raden.

Contact via WhatsApp