Bouwbegeleiding: uw bouwproject in goede banen

Bouwprojecten lopen vaak vertraging op. Dit wordt niet zelden veroorzaakt door misverstanden en problemen met planningen. Met professionele bouwbegeleiding voorkomt u misverstanden en overige zaken die vertraging en extra kosten opleveren. Wij behartigen uw belangen, waarbij wij onze bouwkundige kennis en ervaring optimaal benutten.

Voorkom vertraging en extra kosten

Bij uw bouwproject zijn meerdere partijen betrokken. Niet alle partijen communiceren (goed) met elkaar, hoewel ze wel vaak afhankelijk zijn van elkaars werk. Daar ontstaat ruis, met kans op vertraging en extra kosten. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken of meer informatie in te winnen.

Van bouwtekening tot oplevering

De coördinatie van uw bouwproject begint al bij het bouwontwerp en eindigt bij de ingebruikstelling. Schakel ons tijdig in als bouwbegeleider, zodat in een vroeg stadium al de juiste stappen worden gezet. Wij bewaken voor u:

  1. Budget
  2. Planning
  3. Kwaliteit

Zo begeleiden we uw project als adviseur, bouwkundige en belangenbehartiger.

Directievoering en toezicht

De directievoerder bewaakt voor u als een projectleider de afgesproken kwaliteit binnen de dynamiek van een project met verschillende opdrachtnemers. Eventuele wijzigingen worden kritisch beoordeeld en met u besproken. De directievoerder wordt bijgestaan door een van onze ervaren toezichthouders. Deze ziet erop toe dat alle werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd.

Bouw, verbouwing, zakelijk of particulier: bespaar met bouwbegeleiding

Hoe complex uw project ook is, wij helpen u het volgens planning te laten verlopen. Schakel ons tijdig in voor de begeleiding van uw bouwproject. We vertellen u graag wat het u oplevert en hoe dat precies in zijn werk gaat. Vraag daarvoor een kennismakingsgesprek aan.