Bouwontwerp: wij tekenen uw idee

Voor het maken van een bouwontwerp denkt u al gauw aan een architect. Toch hebt u
niet altijd een architect nodig voor deze relevante basis van uw project. Of het nu om
nieuwbouw of een verbouwing gaat, het bouwontwerp van een bouwkundig
tekenbureau volstaat ook gewoon. BMA Ontwerpers heeft alle benodigde kennis en
ervaring en kan altijd terugvallen op een architectenbureau als dat nodig blijkt.

Uw stijl, ons bouwontwerp

In welke stijl u ook wilt bouwen, wij ontwerpen het voor u. De technische kennis om uw project op alle punten goed uit te werken hebben we in huis. U mag dan ook verwachten dat we meedenken over technische aspecten en rekening houden met de toekomst. Wat betreft stijlen kunt u denken aan:

  • Modern
  • Klassiek
  • Eigenzinnig
  • Romantisch
  • Landelijk

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Laat u inspireren door onze eerdere projecten of bespreek uw wensen met ons. In een gratis schetsgesprek komen uw ideeën al op papier en ziet u uw (ver)bouwplannen al snel concreet voor u.

Een prachtig ontwerp binnen uw budget

Het bouwontwerp moet natuurlijk voldoen aan uw smaak. Wij maken een prachtig ontwerp op basis van uw wensen. We zorgen er verder voor dat de uitvoer binnen uw budget realiseerbaar is.

Van gratis schetsgesprek naar bouwontwerp

U gaat niet zomaar met een ontwerpbureau in zee. Dat snappen we heel goed. Daarom is er ons schetsgesprek, waarin al uw wensen en vragen aan bod komen en we een eerste schetsontwerp maken van uw bouwproject. Gaan we samen verder, dan werken we alles uit tot een prachtig en doordacht bouwontwerp of een bouwkundige tekening. Zullen we eens kennismaken?