Menu

Uw droomhuis laten ontwerpen?

Uw eigen huis laten ontwerpen en bouwen, wie droomt daar niet van? Bij Peter Bergboer begrijpen wij uw wensen en staan wij klaar om u te begeleiden tijdens dit spannende proces. 

Het realiseren van uw woning moet een fantastische ervaring zijn. Bij Peter Bergboer streven we naar een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen en visie centraal staan. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen van woningen, zorgen wij ervoor dat uw droomhuis realiteit wordt.

Vrijblijvend kennismaken?

Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij graag meer te weten komen over uw woonwensen, inclusief die van uw partner en andere gezinsleden. Tijdens dit gesprek zullen wij u een reëel en helder beeld geven van wat wij voor u kunnen betekenen. 

Het is belangrijk voor ons dat er een klik is tussen u en ons, daarom zit u nergens aan vast en kunt u vrijblijvend verkennen of wij de juiste match zijn.

Bekijk ons portfolio

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in ons portfolio, waar u een verzameling vindt van de vele woningbouwprojecten die wij al hebben gerealiseerd. Laat u inspireren door de verschillende stijlen, indelingen en afwerkingen.

Of u nu een modern, klassiek, landelijk of eigentijds ontwerp in gedachten heeft, ons portfolio biedt u een overzicht van de mogelijkheden en stelt u in staat om ideeën op te doen voor uw eigen woning. Wist u dat u ook voor verbouwplannen van uw bestaande woning bij ons terechtkunt? 

Samen uw droomhuis ontwerpen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij uw droomhuis tot in detail bespreken. Dit is uw kans om al uw vragen te stellen, uw wensen met ons te delen en te ontdekken hoe wij uw droomhuis werkelijkheid kunnen laten worden.

Vul gerust het contactformulier in om een vrijblijvend gesprek met ons in te plannen. Samen kunnen wij uw droomhuis vormgeven en een plek creëren waar u zich echt thuis voelt. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en uw visie werkelijkheid te maken!


Contact via WhatsApp