Menu

Referenties

Onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Zij gingen u al voor en dit is wat zij zeggen over Peter Bergboer BMA :

Dhr. M.Borgman schreef:

Nieuwbouw bedrijfspand te Ede

Mocht u op zoek zijn naar iemand die u uitstekend kan begeleiden in de creatieve uitdaging bij het ontwerpen en realiseren van een nieuw bedrijfspand, overweeg Peter Bergboer. Binnen de beperkingen van budget, ruimte, wensen, (on)mogelijkheden blijft hij met een open mind zoeken naar oplossingen in nauwe samenwerking met zijn opdrachtgever.

Dhr. R. Fielt schreef:

Diverse projecten

Ik ken Peter Bergboer BMA inmiddels ruim 3 jaar en we hebben in die tijd een groot aantal projecten samen gedaan, waarbij B²CO de constructieve advisering heeft verzorgd voor BMA Ontwerpers. Ik heb de samenwerking altijd als erg prettig en soepel ervaren, Peter is een zeer geschikte projectpartner en opdrachtgever.
Peter is in staat om op creatieve wijze een gebouw te ontwerpen en uit te werken, waarbij ook zeer goed wordt gekeken naar de omgeving waarin het geplaatst wordt. De detaillering en materialisering zijn op niveau waarbij aspecten als duurzaamheid, kosten, maakbaarheid en uitstraling een belangrijk aandeel vormen.

Mevr. van den Lagemaat schreef:

Dakopbouw te Woudenberg:

Bij het ontwerpen van een dakopbouw voor mijn huis toonde Peter Bergboer BMA al direct bij de eerste ontmoeting welke mogelijkheden hij zag. Met veel enthousiasme begeleidde hij de vorming van het ontwerp. Ik voelde me gesteund en voor vragen kon ik altijd bij hem terecht. Hij hield rekening met het bedrag dat ik voor de verbouwing wilde uitgeven en hij werkt snel.Ik heb zeer prettig met hem samengewerkt.

Dhr. H. Kleijer uit Veenendaal schreef:

Verbouw

BPeter Bergboer BMA heeft voor ons de tekeningen gemaakt en vergunning aangevraagd m.b.t. het ombouwen van de carport tot garage. De service van BMA is uitstekend. Alles – van ontwerptekening tot het indienen van de aanvraag voor een vergunning – wordt in overleg gedaan. En er wordt meegedacht om de bouwkosten zo laag mogelijk te houden. Heel veel service voor een betaalbare prijs.

Dhr. T. Kuipers uit Amersfoort schreef:

Tekeningen voor onze dakopbouw zijn na aantal schetsen ingediend bij gemeente. Alle vertrouwen dat ook 2e fase van het project zal leiden tot een mooie uitbreiding op onze woning. Enthousiast, betrokken, doet een stap extra en denkt met je mee, zowel richting bouwkunde als met de vergunningaanvraag. Professional met hart voor zijn product.

Dhr. Diederik uit Maarn schreef:

Zeer goede ervaring met Peter Bergboer BMA bij een vergunningaanvraag met tekeningen voor een kleine verbouwing. Prettig contact, snel en goed werk. Vergunning binnen een mum van tijd binnen.

Dhr. B. Mossink uit Ede schreef:

Peter Bergboer BMA is een uitstekend ontwerpbureau. Voor ons heeft Peter een bedrijfspand ontworpen. Er is creatief meegedacht, ook nagedacht hoe het ontwerp kan worden aangepast om bouwkosten te besparen.
De tarieven zijn gunstig en ik heb niet ervaren dat er opeens gekke facturen werden gestuurd. Peter Bergboer BMA is zeker goed aan te raden.

Dhr. van de Ven uit Oosterhout schreef:

Kwam als enige al met een tekening op het eerste gesprek. Heeft als bouwkundig tekenaar de kwaliteiten en toegevoegde waarde van een architect. Kortom: voor ons de juiste man voor de job.