Werkwijze BMA Ontwerpers

U wilt een uniek ontwerp voor uw bouw- of verbouwproject. Een ontwerp dat past bij u, voldoet aan uw wensen. Daarbij ook rekening houdend met de toekomst, zodat u geen overbodige extra kosten hoeft te maken bij toekomstige aanpassingen. Daarom vinden wij bij BMA Ontwerpers een persoonlijke kennismaking zo belangrijk.

Persoonlijk tot in de kleinste details

Door u echt te leren kennen, komen we tot een ontwerp dat verrassend goed bij u past. Persoonlijk tot in de laatste details, van de stijl tot materiaalkeuze. Daarbij kiezen we voor hoogwaardige oplossingen. Dat vraagt een investering die zich uiteindelijk terugverdient. Weten hoe en waarom we dat doen? Maak kennis met ons bouwkundig tekenbureau.

Het begint bij het ontwerp

Met een goed bouwontwerp kan de bouw pas echt beginnen. Wij maken op basis van uw ideeën en wensen een schetsontwerp. Dit blijven we perfectioneren in de schetsfase, om tot een passende definitieve schets te komen. Hierna volgen we een aantal stappen:
Het schetsontwerp bespreken met de welstandscommissie.
Na eventuele wijzigingen en uiteindelijk goedkeuring, maken wij een definitief ontwerp.
Het definitieve ontwerp wordt ingediend bij de gemeente en we vragen de omgevingsvergunning aan.

Van vergunning tot bouw

Met alleen een ontwerp en een vergunning kan er nog niet worden gebouwd. Voordat u een aannemer in de arm neemt, moet er een bouwbestek worden opgesteld. Hierin worden alle technische eisen opgesteld. Zoeken naar aannemers hoeft daarna niet. Wij vragen offertes voor u op en adviseren bij de keuze voor de aannemer van uw bouwproject.

En dan: bouwen!

Nadat u de keuze voor de aannemer heeft gemaakt, maken wij de uitvoeringstekeningen. De aannemer start met de werkvoorbereiding en daarna kan de schop in de grond. Onze bouwmanager begeleidt het project om kosten, planning en kwaliteit te bewaken. En dan komt het moment van de oplevering, kijkt u daar al naar uit? Bespreek dan snel uw plannen tijdens een gratis schetsgesprek.