Menu

Uw bouwkundig tekenaar, revit tekenaar.

U heeft (ver)bouwplannen maar waar moet u beginnen? U wilt uw huis uitbreiden/of renoveren of mogelijk een nieuw huis/bedrijfspand bouwen.

Peter Bergboer en zijn team staat klaar voor u. Wij zijn uw specialist om uw bouwwensen eerst te bespreken in een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen in een eerste gesprek al aangeven, wat de mogelijkheden zijn en of uw bouwwensen realiseerbaar zijn op de locatie en binnen uw budget.

Graag gaan wij daarna samen met u het bouwplan uitwerken. Peter Bergboer vertaalt uw bouwwensen in een uniek ontwerp en in de architectuurstijl dat u het meeste aanspreekt.

Wanneer het ontwerp helemaal naar uw wens is en goedgekeurd is door de gemeente/welstand, werken wij uw bouwplan uit tot in het fijnste detail.

Wij hanteren de beste bouwmaterialen en maken gebruik van uitgekiende constructies en technieken. Daarnaast hebben we goede kennis op het gebied van duurzaam bouwen.

Al ruim 20 jaar heeft Peter en zijn team ervaring als bouwkundig tekenaar. En de laatste 3 jaar als revit tekenaar. Binnenkort kennis maken?

Neem contact op